Vi rekommenderar att ni bokar er bröllopstårta så tidigt som möjligt, både för att vi kan bli fullbokade, och för att kunna boka in en konsultation innan bröllopsdagen där vi kan diskutera utseendet på tårtan och även ha en provsmakningen över en kopp kaffe. Det är bra om vi får klart detaljerna så fort det går så ni kan koncentrera er på resten av planeringen inför bröllopet ! (Juni tom September brukar vara fullt upp så konsultationer bör ske innan Juni/efter September)

Boka
För att boka och säkra ett datum så betalas en avgift på 500kr i förskott, denna avgift dras sedan av från slutfakturan vid beställning.
I händelse att avbokning sker återfås inte bokningsavgiften.

Konsultation & Provsmakning
Före bröllopet erbjuds konsultation och provsmakning av sex olika fyllningar och tre olika tårtbottnar. Provsmakning kostar 400:- men väljer ni bara konsultation utan provsmakning så är det kostnadsfritt. (Konsultation & Provsmakning kan man boka in först efter att ha betalat in "bokningsavgift")

Leverans
Det är mycket att göra på bröllopsdagen och hämta en stor tårta är både tidsödande och krångligt. Vi erbjuder leverans till anvisad plats mot en avgift på 399:- per påbörjad timme det tar att köra tur & retur. Tårtan levereras med rätt temperatur i kylbil och bärs in till anvisad plats. OBS: Om inte leverans bokas avsäger vi oss allt ansvar för tårtan f.o.m avhämtning.

Betalning
Betalningen sker senast fyra veckor före leverans av tårtan.

Kyl & Tårtställning
Det finns flera olika sorters tårtställningar att hyra av oss och även ett smidigt kylskåp om det saknas kylmöjligheter på plats.